Asztalitenisz

2024.01.30. 15:30

Páros asztaliteniszben mérkőztek meg a szolnoki felebarátok

A versenyre nevezett férfi párosok ugyanis már a csoportkörben búcsúztak

Mészáros Géza

A tornán résztvevő tiszapartis és vegyis felebarátok egy remek csapatot alkottak

Forrás: Beküldött fotó

A szolnoki Tiszaparti Baráti Kör ötödik évtizede szervez amatőrök asztalitenisz-versenyeket a hasonló érdeklődésű baráti klubok részvételével. A 2024-es új esztendőt is egy ilyen rendezvénnyel indították a Gombkötő Béla által vezetett tiszapartisok. A közelmúltban a szolnoki Zrínyi utcai utánpótlás centrumban a vendég Vegyiművek Baráti Kör játékosai csaptak össze a házigazda Tiszaparti Baráti Kör legjobbjaival.

A győzelmet a vegyes párosok aratták, a versenyre nevezett férfi párosok ugyanis már a csoportkörben búcsúztak. Az éremre esélyesek mérkőzéseinek színvonala már-már nem is az amatőr pingpong-kategóriára emlékeztettek, hanem magas röptű asztalitenisz-viadalra...

Végeredményben valamennyi résztvevő nyertes lett, de végső soron az első helyet a Biblák Klára–Bóka Gábor páros vehette át, akik színvonalas döntőben győzték le a dr. Besenyei Mária–Balog Róbert kettőst. Harmadik helyen a Makai Jenőné–Bordás László páros végzett, akik a vegyisek becsületét megmentő női párost győzték le. Az Egedyné Droppa Piroska–Balogh Júlia kettős azonban valamennyi férfi párost maga mögé szorított, ezáltal megérdemelten nyerték el a tiszteletbeli harmadik helyezést.

A felek megegyeztek abban, hogy a visszavágót még az idén megrendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában