Labdarúgás

2024.02.24. 16:00

A szezon kezdete előtt mondott le az Öcsöd elnöksége

Lemondott pozíciójáról Molnár Antal elnök és Légrádi Lajos gazdasági vezető az Öcsödi Sportegyesületnél.

Kiss Ádám

A két vezetőségi tag egy tavaly év végi rendezvény kapcsán kialakult nézeteltérés miatt jutott erre a döntésre. A lemondás már hivatalos, de az egyesület közgyűlése előreláthatólag csak március közepén ül össze, ekkor választják meg az új elnököt is.

Close-up,Of,A,Leg,In,A,Boot,Kicking,Football,Ball.
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Tizennégy év után indult újra a foci Öcsödön, és közel egyévnyi munka előzte meg azt, hogy 2023 augusztusában pályára lépjenek a Tószeg ellen a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei kupában. Bár ekkor még Kunszentmártonban fogadták az ellenfeleket, másfél hónappal később már az öcsödi gyep adott otthont a hazai mérkőzéseknek.

Több mint félszázan fociznak a tiszazugi egyesületben, az őszi szezonban utánpótláscsapatok is indultak a korosztályos bajnokságokban, a felnőtt gárda pedig jelenleg a hetedik helyen áll a Vármegye III. Jászsági csoportjában. A tavaszi szezon első mérkőzését március harmadikán, vasárnap 15.00-kor játssza az együttes a Jászjákóhalma vendégeként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában