Labdarúgás

2024.02.12. 19:00

Az edzőváltást követően sem megy a Tiszakécskének

A 20. forduló mérkőzéseit játszották a csapatok a második vonalban.

Varga Csaba

A sötétkék mezes Tiszakécske fájó vereséget szenvedett a Siófok ellen

Fotó: Kécskei Krónika

A listavezető Nyíregyháza döntetlent játszott Kispesten, míg a második, szintén feljutó helyen álló Győr fontos három pontot szerzett a Csákvárral szemben. Üldözőik közül a Vasas biztosan nyert a sereghajtó Mosonmagyaróvár otthonában, ellenben a Szeged meglepetésre kikapott a kieső helyen tanyázó Ajkától. Ha már a kiesés ellen küzdő csapatoknál tartunk, az edzőváltáson átesett Tiszakécske fájó vereséget szenvedett a Siófoktól. Az egykori MÁV-tréner, Kis Károly által irányított kécskeiknek négy pont a lemaradásuk, a 16., még bennmaradó helyen tanyázó BVSC-vel szemben. A korábbi szolnoki edző, Csábi József csapata, a Kazincbarcika viszont magabiztosan nyert Pécsett, és ezzel megerősítette helyét a középmezőnyben.

Eredmények: Tiszakécske–Siófok 1–3, Bp. Honvéd–Nyíregyháza 1–1, Soroksár–BVSC 2–1, Budafok–Gyirmót 1–3, Győr–Csákvár 2–1, Mosonmagyaróvár–Vasas 1–3, PMFC–Kazincbarcika 0–3, Haladás–Kozármisleny 1–1, Szeged-Csanád–Ajka 0–2.

A 18. fordulóból elhalasztott mérkőzések, szerda: Soroksár–Ajka, 14.00, ETO FC Győr–Gyirmót, 16.30, Haladás–BVSC, Budafok–Vasas, 17.00, Tiszakécske–Kozármisleny, 18.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában