Atlétika

2024.02.28. 18:00

Arattak a szolnoki atléták a fedettpályás bajnokságon

Nyíregyházán rendezték meg a hétvégén a Fedettpályás U20 és U18 Atlétika Magyar bajnokságot, ahol a szolnoki versenyzők is megmérették magukat.

Molnár Kamilla

Hármasugrásban Erdős Veronika, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola atlétája új egyéni csúcs felállítása után foglalta el a dobogó legfelső fokát, így bajnokot is avathatott a Szolnoki SC-SI. Mellette klubtársa, Kóródi Réka indult a versenyszámban, aki az ötödik helyet szerezte meg. 

Ezüstérmes lett Ecseri Angéla
Fotó: Facebook/Atlétika Szakosztály

Ezüstérmes lett Farkas Emese, a Szolnoki SC-SI súlylökője, aki 13.32 méterrel jutott a dobogó második fokára. Szintén ezüsttel a nyakában tért haza Ecseri Angéla, a Szolnoki MÁV SE versenyzője is, aki a 60 méteres sprintben remekelt.  Ugyanezen távon Firnistál Málna (Szolnoki SC-SI) is indult, aki 8.12-es idejével a nyolcadik helyre futott be. 

Gusztafik Luca (Szolnoki SC-SI) magasugrásban az ötödik helyen végzett 150 centiméteres eredményével. 

A fiúknál Kalics Krisztián (Szolnoki SC-SI) vitte a prímet, ezüstérmes lett 60 méteres síkfutásban, majd ezt követően a negyedik helyet zsebelte be 200 méteren. 

Továbbá egyéni csúcsot állított fel távolugrásban, és 6.32 méteres eredményével ötödik lett a versenyben. Szintén távolugrásban indult Kelemen Simon (Szolnoki SC-SI), aki Kalicshoz hasonlóan a legjobb egyéni eredményét érte el, és 607 centiméteres teljesítményével a nyolcadik helyen zárt. 

A magasugró Homoki Dávid Péter szintén egyéni rekorddal gazdagodott, ugyanis 180 centimétert ugrott, így negyedik helyezést ért el a bajnokságon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában