Atlétika

2024.02.19. 17:17

Helytálltak a szolnoki atléták

Nyíregyházán rendezték meg az 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságot, ahol a tizenhat éves Kalics Krisztián a felnőtt mezőnyben indult.

Kalics Krisztián (citromsárgában) B-döntőbe jutott

Fotó: Facebook.com / MASZ

A szolnoki sprinterek mellett a jelenleg nyíregyházi színekben versenyző, de korábban a Szolnoki MÁV SE sportolója, Boros Bence is részt vett a tornán, és megnyerte a 60 méteres síkfutás A-döntőjét.

Pázmándi Dominik, a Szolnoki MÁV SE kiválósága ugyanezen a futamon az ötödik helyet szerezte meg, de csupán két századdal maradt le a dobogóról.

A mindössze tizenhat éves Kalics Krisztián, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola versenyzője ezúttal is a felnőtt mezőnyben indult, és a 60 méteres síkfutás B-döntőjében új egyéni csúccsal a tizedik helyet szerezte meg.

Ecseri Angéla is bejutott a legjobbak közé 60 méteren a női mezőnyben, ahol nyolcadikként zárt, a 200 méteres időeredménye pedig a 13. helyet hozta a MÁV futójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában