Atlétika

2024.03.13. 12:50

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola sikerekkel tért haza a Magyar Bajnokságról

Fedettpályás Összetett Atlétikai Magyar Bajnokságon indultak a Sportcentrum versenyzői, ahol több versenyszámban is megmérettek az U16-os és az U14-es korosztályban.

Kiss Ádám

A tizenhat év alatti lányok egyéni mezőnyében Karancsi Zsanett bronzémet szerzett ötpróbában. Ugyanebben a versenyszámban Bakos Gréta a tizenegyedik lett a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola színeiben.

Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola, ötpróba, Karancsi Zsanett
Bronzérmet szerzett Karancsi Zsanett, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola versenyzője ötpróbában az U16-os mezőnyben a Fedettpályás Összetett Atlétikai Magyar Bajnokságon
Fotó: Facebook / Szolnoki Sportcentrum

Báldos Liliennel és Bakó Mirával kiegészülve a kvartett pedig negyedik helyen zárt a csapatversenyben. Az ötpróba programjában a hatvan méter gátfutás, a magasugrás, a súlylökés, a távolugrás valamint a hatszáz méter síkfutás szerepelt.

Szintén csapatban, de az U14-es korosztályban a negyedik helyen végzett négypróbában a Benedek Boglárka, Simon Kitti, Mondi Napsugár alkotta hármas. Egyéniben utóbbi versenyzőnek az ötödik helyet sikerült megszereznie, Benedek Boglárka pedig a tizenharmadik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában