Vízilabda

2024.03.25. 19:00

A Ceglédi VSE dobogós helyről várja a folytatást

Három hét szünet után szombaton folytatódott a vízilabda OB I/B-s bajnokság. Régiónk együttese, a Cegléd, az esélyeknek megfelelően abszolválta hétvégi mérkőzését, újabb győzelmével pedig fellépett a képzeletbeli dobogóra.

Jegesi László

A mérkőzést az OB I/B alapszakaszának 19. fordulójában rendezték a Ceglédi VSE otthonában.

Ceglédi VSE, vízilabda, stock
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Ceglédi VSE–Hódmezővásárhely 14–11 (4–1, 3–3, 3–3, 4–4)

Cegléd: HÖRÖMPŐ – Magyar B. 1, BALLA 2, Kovács M. 1, BUKTA 2, Nagy R. 2, Turcsányi. Csere: Hajdú, Zeman, Reményi 1, Kakuk, PATAKI 3, SÜVEGES 2. Edző: Sűrű Dezső.

A ceglédi uszoda sátorbontása miatt Újszilváson rendezték a találkozót, amelyen az első negyedben a hazaiak a hatékony zónavédekezésükből többször is le tudtak fordulni ellenfelükről, így megnyugtató vezetéshez jutottak. A második játékrész elején szerzett góllal még rá is tett egyet az előnyre a CVSE, azonban a folytatásban már felváltva potyogtak a gólok.

Az utolsó felvonásban némi meglepetésre háromszor is egy találatra jött fel a HVSE, de mindig akadt valaki a hazaiaknál, aki higgadtságával megnyugtatta társait. A hajrában esett gólok végül bebiztosították a Cegléd győzelmét.

Sűrű Dezső: Sportszerű küzdelemben, kiváló játékvezetés mellett sikerült nyernünk. Örülök, hogy három hét szünet után is ott folytattuk, ahol korábban abbahagytuk. Jegesi L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában