Labdarúgás

2024.03.24. 23:14

A Karcagi SE csak magát okolhatja a győzelem elmaradásáért

Az utolsó két találkozóján vereséget szenvedett Karcag mindenképpen javítani szeretett volna, ez azonban nem ígérkezett könnyű feladatnak, különösen a hazai pályán jól szereplő Eger otthonában.

Jegesi László

Végül a találkozó 1–1-es döntetlent hozott, de a játék képe alapján a vendégek nem egy pontot szereztek, hanem kettőt otthagytak ellenfelük pályáján.

Karcagi SE, labdarúgás, NB III
Maruscsák Janék (fehérben) nem tudtak az Eger fölé kerekedni, kikapott a Karcagi SE a 21. fordulóban
Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 21. forduló

Eger SE–Karcagi SE 1–1 (1–1)

Eger, 200 néző, vezette: Ujhelyi Tamás (Punyi Gy., Elek B.)

Karcag: Grósz – Aszalos, Győri Á., NIKIC, Pataki (Kovács D., 78.) – SZÉKELY, Süveg (Andric, 90.), Maruscsák (Constantinescu, 69.), KRISTÓF – CSALA (Karmacsi, 78.), ERDEI (Győri B., 69.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Balázs (4.), ill. Székely (39.).

Sokadik alkalommal kezdett gyengén a Karcag a bajnokságban. Hamar gólt kapott a csapat, ami rányomta a bélyegét az első huszonöt perc eseményeire. Ekkorra sikerült kilábalniuk a kezdeti bizonytalanságból, működni kezdett az egész pályás letámadás, amelynek gyümölcse a félidő hajrájában érett góllá.

A második játékrészben tovább javult a nagykunsági együttes teljesítménye, jóformán csak egy csapat volt a pályán, és az az övék volt. Ziccerek garmadája maradt azonban ki, a játékosok még a gólvonal közeléből is képesek voltak kihagyni a helyzeteket. Az együttes csak magát hibáztathatja azért, hogy nem sikerült Egerben győznie.

Varga Attila: – Hetven percig kiválóan játszott a csapat, azonban a legnagyobb helyzeteket sem sikerült értékesítenünk. A játék minőségéért jár a gratuláció a fiuknak, a kihagyott helyzeteket azonban nagyon sajnáljuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában