Labdarúgás

2024.03.17. 20:44

A Karcagi SE tükörsima vereséget szenvedett – galériával

A putnoki mérkőzés után ismét nehéz feladat előtt állt a nagykunsági együttes, ezúttal a tabella harmadik helyezettje, a korábbi edzőjük Igor Bogdanovics által vezetett Cigánd látogatott hozzá. A Karcagi SE még csak megnehezíteni sem tudta ellenfele dolgát, és elveszítve ideiglenes hazai pályáján idáig tartó veretlenségét, ezúttal simán kikapott.

Jegesi László

Hiába küzdöttek a fehér mezes karcagiak, végül kikaptak a Cigándtól

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 20. forduló

Karcagi SE–Evolution Hungary-Cigánd SE 0–3 (0–1)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Sándor Csaba (Sztányi, dr. Gavalla-Kulcsár)

Karcag: Fedinisinec – Kovács D. (Aszalos, 64.), Caba (Vajda, 64.), Győri Á., Pataki – Székely D. (Süveg, 64.), MARUSCSÁK, Nikics, Kristóf M. (Vona, 84.) – Csala, Erdei (Andrics, a szünetben). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Kőrizs (7.), Motkó (90+6.), Silling (90+9.).

A korai vendégtalálat megadta a mérkőzés alaphangját, a remekül játszó Cigánd ezúttal esélyt sem adott a Karcagnak, még a pontszerzésre sem. Az ellenfelét mindkét félidőben felülmúló Igor Bogdanovics-csapat még helyzetet sem engedett Varga Attila együttesének, és végül ilyen különbséggel is megérdemelt vendég győzelem született.

Varga Attila: – Sajnálatos módon tükörsima vereséget szenvedtünk a harmadik Cigánd ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában