Labdarúgás

2024.03.07. 09:00

Két korosztályban is a Tehetség fiataljai nyertek a Kolláth Béla emléktornán

Utolsó felvonásához érkezett a Szanda Focisuli szervezésében bonyolított emléktornák idei sorozata. Szombaton a hat és hét éves fiúk valamint az U 12-es lány korosztály meghívott csapatai két helyszínen, Rákóczifalván és Szászberken adtak randevút egymásnak.

Jegesi László
Kolláth Béla emléktornán, Tehetség SE
Az U7-es korosztályban első lett a Tehetség SE a XXI. Kolláth Béla emléktornán
Fotó: Tehetség SE Facebook oldala

XXI. Kolláth Béla emléktorna, U6, Rákóczifalva

A legkisebbek versengésében két csoportban összesen nyolc együttes apróságai találkoztak egymással. A Szolnoki MÁV két csapattal is indult - ezúttal nem sok babér termett számukra -, rajtuk és a környékbeli klubokon kívül az MTK valamint a Hírös ÉP (Kecskemét) képviselte klubját az eseményen.

Végeredmény: 1. Szajol KLK, 2. Szanda FS, 3. MTK Budapest, 4. Hírös ÉP., 5. Lurkó Focimánia, 6. Rákóczifalva, 7. Szolnoki MÁV (kék), 8. Szolnoki MÁV (fehér).

Gólkirály: Szabó Ágoston (MTK) 13 gól.

Legjobb játékos: Lengyel Koppány (Szajol)

Legjobb hazai játékos: Varga Ármin, Benke Bálint (Szanda FS)

XXI. Kolláth Béla emléktorna, U7, Szászberek, Rákóczifalva

Ebben a korosztályban az átlagnál nagyobb népszerűségnek örvendett a torna, összesen huszonkét csapat jelezte részvételi szándékát. A szervezők így két helyszínt is kijelöltek a mérkőzésekre, az egyiken főleg a környékbeli, a másikon viszont nagyobb klubok palántái is kergették a labdát, és vívtak ádáz csatákat a gólokért.

Végeredmény (Szászberek): 1. MTK, 2. DVSC (piros), 3. DVSC (fehér), 4. Szolnoki MÁV (kék), 5. Hódmezővásárhely, 6. Abonyi KID, 7. Szarvas, 8. SZEOL (Szeged), 9. Jászfényszaru, 10. Szolnoki MÁV (fehér), 11. Tiszafüred, 12. Hírös ÉP.

Gólkirály: Nagy Zalán (MTK)

Legjobb játékos: Mirkó Zente (DVSC piros)

Végeredmény (Rákóczifalva): 1. Tehetség SE, 2. Szanda FS, 3. UFC Kecskemét, 4. Lurkó Focimánia, 5. Szárazhegyi Quercus, 6. Szentesi Kinizsi SZITE, 7. Fegyvernek, 8. Rákóczifalva, 9. Törökszentmiklós, 10. Szentesi Kinizsi kėk.

Gólkirály: Gál Zalán (UFC Kecskemét) 29 gól

Legjobb játékos: Gálos Dávid (Tehetség SE)

Legjobb hazai játékosok: Nagy Lehel, Balogh Merse (Szanda FS)

XXI. Kolláth Béla emléktorna, U12 leány, Rákóczifalva

A résztvevő négy együttes körmérkőzéses formában döntötte el a helyezések sorrendjét. A Tehetség SE és a Szentes nem bírt ugyan egymással, de utóbbi botlott egyet, így a jászberényiek végeztek az élen.

Végeredmény: 1. Tehetség SE, 2. Szentesi Kinizsi, 3. Sárréti Gyöngyhalász, 4. Szolnoki MÁV.

Gólkirály: Radics Natália (Tehetség)

Legjobb játékos: Gajda Lorina (Szentes)

Legjobb kapus: Bozsik Fruzsina (Szolnok)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában