Vízilabda

2024.03.13. 18:00

Korosztályos válogatottnál szerepelnek a szolnokiak

Idén tizenhárom Dózsa-játékost hívtak meg a korosztályos válogatottak közös edzéseire, amelyeket az elmúlt hetekben a fővárosban és Martfűn tartottak.

Remek eredményeket értek el az utánpótlás-válogatottjaink az elmúlt esztendő világversenyein. Ami külön örömteli, hogy a bukaresti U20-as vb-n győztes együttesben Pető Attila és Vismeg Zsombor, a podgoricai Eb-n aranyérmes U15-ös válogatottban Hidasi Zétény és Tigyi Ábel, a manisai U17-es Eb-n negyedik együttesükben pedig Cseh Maxim képviselte Szolnokot a korosztályos válogatottakban.

Cseh Maxim, korosztályos válogatott
Cseh Maxim (sapkában) is ott lehet a korosztályos válogatott nyári világversenyein
Fotó: utanpotlassport.hu

– Most is szem előtt vannak a fiataljaink, de az, hogy többüket meghívták a közös tréningekre nem jelent automatikus kerettagságot – nyilatkozta lapunknak Hangay Róbert, az U18-as válogatottunk egyik trénere. – Abban viszont biztos vagyok, hogy sokuk nevével találkozhatunk majd a nyári világversenyeken.

A korosztályos válogatottak szolnoki kerettagjai:

U15: Gajdos Géza, Molnár Ármin. U16: Hidasi Zétény, Szilágyi Ádám, Tigyi Ábel. U17: Farkas Zalán, Urbán Márk. U18: Cseh Maxim, Monostori Samu. U19: Balla Dominik, Cseh Alex, Fedác Dominik, Simon Donát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában