Röplabda

2024.04.17. 18:00

A Szolnoki Sportcentrum a bajnoki cím közelében jár

Három hét szünet után folytatódott a férfi NB II. rájátszása, ahol a Szolnoki Sportcentrum csapata a PTE és a Győr gárdájával küzd a bajnoki címért, de a pályára léptek vármegyénk női csapatai is.

Kiss Ádám

A három fordulóból álló szezonzárás második állomásán Bartal Gergely együttese mindkét ellenfelét 3:0-ra győzte le, így az április 28-i, szolnoki megméretés előtt három győzelemmel és egy vereséggel vezeti a bajnokságot. A Szolnoki Sportcentrum csapata 13 és 17 órakor lép pályára az április végi, vasárnapi játéknapon.

Jászberényi VT, röplabda, NB II
A kék mezes Jászberényi VT-nek ezúttal nem sikerült nyerni, de továbbra is őrzi a harmadik helyet az NB II-es rájátszás felsőházában
Fotó: Pesti József

A női NB II. felsőházában a Szolnoki Sportcentrum 3:1-es sikere a KRE SC ellen életben tartotta az esélyeket, hogy a két forduló múlva záruló bajnokság végén Bodonyi Ákos csapata felérjen a dobogó legalsó fokára, ahonnan azonban épp a Jászberényi VT-t kellene leszorítania, amely legutóbb 3:2-es vereséget szenvedett a Haladás vendéglátójaként. Ennek ellenére még három pont választja el üldözőjétől, és négy egységgel van lemaradva a második TRSE mögött.

Az alsóházi küzdelmekben érdekelt Jászsági RK 3:2-re nyert a Salgótarján otthonbában, így folytatja a szoros versenyt a harmadik helyért DSZC-Eötvös DSE hölgyeivel, mindkét együttes nyolc-nyolc egységgel áll a tabella harmadik illetve negyedik helyén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában