LABDARÚGÁS

2018.05.18. 09:58

A BLSZ bajnoka lett a Szolnok hölgycsapata

A második helyen álló, nagy rivális Maglód legyőzésével bebiztosította elsőségét a Szolnok Fanatic hölgycsapata a BLSZ nagypályás bajnokságban.

Pabar Gyula

A szolnokiak veretlenül zárhatják a szezont

Forrás: Beküldött fotó

Ez azt jelenti, hogy Csörghe Tamás együttese az utolsó három forduló eredményeitől függetlenül megnyerte a bajnokságot. Innentől kezdve már csak egy céljuk lehet a szolnokiaknak: veretlenül zárni a szezont. A hátralevő meccsek egyébként jó felkészülésként szolgálhatnak az NB II-re.

Maglód – Szolnok Fanatic 3–4 (1–2)

Budapest, Goldball-pálya, 50 néző. Vezette: Agócs Róbert (Fekete László, Kénoszt Éva Noémi).

Szolnok: Turcsoki – NAGY D., Pázmándi, NAGY Z. – Tóth V. (Serfőző – a szünetben), Gál M. – LIPCSEI, URBÁN, Pintér P. – VÁGÓ, BÓDI. Edző: Csörghe Tamás.

Gólszerzőink: Bódi (4.), Vágó 2 (44., 90.), Lipcsei (86.).

A szolnokiak veretlenül zárhatják a szezont

Csörghe Tamás: – Kellő motivációval, az utolsó pillanatokig kitartó hittel és hallatlan győzni akarással játszottunk. A mai nap még az ünneplésé, de holnaptól már elkezdünk készülni a jövő évi NB II-re.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Vágó Anikó (Szolnok) 25 góllal, 2. Futó Erzsébet (Kormányőr) 21 góllal, 3. Urbán Viktória (Szolnok) 18 góllal.

A bajnokcsapat tagjai: Balogh Blanka, Bozsó Renáta, Bódi Virág, Gál Mónika, Gombkötő Nikolett, Lipcsei Nikolett, Nagy Daniella, Nagy Zita, Pázmándi Anett, Pintér Petra, Serfőző Dzsenifer, Tóth Viktória, Török Noémi, Turcsoki Natália, Urbán Viktória, Vágó Anikó, Vlaszák Borbála. Edző: Csörghe Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában