LABDARÚGÁS

2018.04.20. 11:40

Immár Gyöngyösön fogadja az éllovast a JFC

Aki rápillant a tabellára, annak azonnal szemet szúrhat, hogy a Jászberény múlt vasárnaphoz képest két helyet visszacsúszott.

P. Gy.

Miski Zoltán kapusteljesítményén sok múlhat.

Fotó: Gémesi Balázs

Ijedtségre nincs ok, mindez nem azért történt, mert esetleg pontlevonással sújtották volna a Zagyva-partiakat, csupán szerda délután elhalasztott meccseket pótoltak.

Meglepetésre a Tiszaújváros az MTK II-t 1–0-ra, míg a Füzesgyarmat az ESMTK-t 2–0-ra verte.

A berényiek vasárnap 16.30-kor a harmadosztály keleti csoportját toronymagasan vezető Monor együttesét látják vendégül – a Tiszafüred szabadnapos –, de immár Gyöngyösön.

A létesítmény-felújítási projekt keretében ugyanis a centerpálya egy vízelvezetővel alácsövezett, locsolóberendezéssel ellátott, vetett gyepszőnyeget kap, amit leghamarabb szeptember végén vehetnek birtokukba a focisták.

– Ez az a meccs, amelyen tényleg nincs semmiféle veszítenivalónk, ehhez mérten szeretnénk a legjobbunkat nyújtani, és meglepetést okozni – felelte érdeklődésünkre Arany László, a Jászberényi FC vezetőedzője.

Miski Zoltán kapusteljesítményén sok múlhat.
Fotós: Gémesi Balázs

– Nem véletlen az, hogy a Monor ennyire kiemelkedik a mezőnyből, öt-hat olyan minőségi futballistája van, akik az NB II.-ben is simán megállnák a helyüket. A védekezés lesz a kulcs, le kell zárnunk a támadóik előtt a területeket, a labdaszerzésekből pedig gyors kontratámadásokat vezetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában