KARATE

2018.07.11. 11:56

Négy érmet szereztek a világbajnokságon a Tisza-parti karatékák

Ismét hallattak magukról a Szolnoki Freedom Team kyokushin karatésai. Semsei Szabó Noémi tanítványai ezúttal a Fiatal Oroszlánok elnevezésű világbajnokságon vettek részt Szentesen.

Varga Csaba

Kitett magáért a Szolnoki Freedom Team csapata.

Fotó: Csabai István

A Shihan Brezovai Sándor által rendezett seregszemlén 21 ország több mint 500 karatékája versengett egymással. A szolnoki csapat négy versenyzőt indított a nagyszabású megméretésen.

Közülük Urbán Kitti bizonyult a legeredményesebbnek.

A gyerek kategóriában induló Kitti, előbb formagyakorlatban, vagyis katában a második, míg küzdelemben (kumitében) a harmadik helyet szerezte meg az erős és népes mezőnyben.

Kitett magáért a Szolnoki Freedom Team csapata.
Fotó: Csabai István

Ugyanebben a korosztályban, a fiúk között induló Busi-Csák Máté a második helyen végzett katában. A Szolnoki Freedom Team csapatának negyedik érmét Nyeső Martin szerezte, aki gyermek I. kategóriában, kumitében a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Urbán Lili az ifjúságiak mezőnyében versenyzett, sajnos neki nem sikerült érmet szereznie, katában a negyedik, míg kumitében az ötödik helyet könyvelhette el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában