LABDARÚGÁS

2020.09.10. 10:00

Útjára indult a labda a szolnoki kispályás bajnokságon

Mint ahogy azt az elmúlt évtizedekben már megszokhattuk, a nyár végén elindultak a futballmérkőzések a szolnoki kispályás bajnokságban, amelynek a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. a szervezője. A 2020–21-es bajnoki szezonban az első osztályban tíz, a másodikban 14, a harmadikban 15, míg a szenioroknál tíz csapat kezdte meg a küzdelmeket. A bajnoki találkozókat továbbra is hétköznapokon, a Tisza­ligeti Stadion műfüves játékterén rendezik.

Varga Csaba

Döntetlent hozott a Mozaik Kerámia–Vörös Ördögök (pirosban) mérkőzés

Fotó: Mészáros János

Az első osztályban a címvédő Aréna Build&Job elleni meccsét jövő kedden játsszák le.

I. osztály, 1. forduló: Parkett and WPC–Alföld Szakértő 1–4, Grande Szanda–Műszol 0–1, Csontos–AMT 5–3, Szolnoki R.K.–Stilo d’ Oro 1–7.

A másodosztály pontvadászatában már két fordulót tudtak le a csapatok, kiegyenlítettek az erőviszonyok, mindezt jelzi, hogy csupán három együttes – a Papírforma, a Danyi Optika és a Laune – őrzi továbbra is hibátlan mérlegét.

II. osztály, 1. forduló: Grund FC–Papírforma 4–7, Nesztor Autó–Germersdorfi Nagykörű 5–2, Dream Team–Team Zero 2–2, Vörös Ördögök–Népsport 5–2, Toporgó–Mozaik Kerámia 3–4, Danyi Optika–Brilliant 7–6, Laune–AC BACI 6–3.

2. forduló: Danyi Optika–AC BACI 5–1, Dream Team–Brilliant 5–3, Vörös Ördögök–Mozaik Kerámia 2–2, Laune–Germersdorfi Nagykörű 7–1, Toporgó–Team Zero 2–3, Grund FC–Népsport 6–4, Nesztor Autó–Papírforma 0–6.

Döntetlent hozott a Mozaik Kerámia–Vörös Ördögök (pirosban) mérkőzés
Fotó: Mészáros János

A harmadosztályban a Bad Boys gárdája tett ki leginkább magáért, amely 13 gólt rúgott a Zöldparadicsom hálójába.

III. osztály, 1. forduló: Trakció–ODBE-CORSO Verona FC 0–4, Bad Boys–Zöldparadicsom 13–0, BSM–Kormányhivatal 3–5, Vád-Law–Kovács Tüzép 0–3, Kall In-Team–Fire Oil 3–5, Törökszentmiklósiak–Besenyszög 2–1, Fegyi Brothers–Non Stop Vill Bt. 1–6, szabadnapos: Rokkant Jók.

Szeniorosztály, 1. forduló: Keszau–Oldsmobile 1–2, Tisza Ablak-Zolka–Repi Gold Wine 6–0, Castrum Ex–Stabil FC 1–2, Műszol–Aréna 2–5, Danyi Optika–HYAB 4 cent 0–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában