Közélet

2007.04.02. 08:41

Felzendült az éneklő ifjúság Berényben

A jászberényi Déryné Művelődési Központ szombaton adott helyt az Országos Éneklő Ifjúság sorozat megyei záró hangversenyének.

SZOLJON

A nagy érdeklődés mellett megtartott rendezvényen jászberényi és jászkiséri kórusok mutatták be énektudásukat a szakértő zsűrinek. Az ítészek munkáját a zsűri elnökeként Molnár Éva a Bartók- és Kodály Kórus karnagya vezette, mellette Barnáné Bende Andrea a szolnoki Tisza Parti Gimnázium karnagya és Kovács Andrásné ének-zene szakoktató segédkezett a színvonalas produkciók megítélésében.

Az eseményen Jászberényből a Belvárosi Általános Iskola két kórusa, a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar Gyakorló Iskolájának gyerek kórusa, a Lehel vezér Gimnázium leánykara, a Gróf Apponyi Albert Általános Iskola kórusa, valamint a jászkiséri Csete Balázs Általános Iskola énekkara vett részt. A megmérettetésről arany minősítéssel, illetve arany diplomával térhettek haza a fiatal énekesek és karvezetőik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!