TISZAVÁRKONY

2017.09.09. 09:28

A hulladéklerakással kapcsolatban még mindig problémák vannak Szőlőkben

Közmeghallgatást tartottak a napokban Tiszavárkonyban és külön a Szőlők településrészen is.

Hegedűs István polgármester beszámolt a már folyamatban lévő és várható beruházásokról, beadott pályázatokról, a lakosság pedig kérdéseket tehetett fel.

Szőlőkben még most is fennáll a hulladéklerakással kapcsolatos probléma, mellyel korábban honlapunk is foglalkozott, ráadásul az egyik konténer kereke a közelmúltban eltörött, és azt több hétig nem ürítették.

A problémát jelezték a szolgáltató felé, ők kicserélték a hibás tárolót, a konténerek helyét pedig betonnal körbe fogják keríteni.

A lakosság közbiztonsággal kapcsolatos aggályaira várhatóan megoldást jelent majd a térfigyelő kamerák felszerelése.

Az ott élőknek jó hír, hogy a Postadűlő nevezetű utat végre rendbe teszik: a Nemzeti Vagyonkezelőtől szerzett 500 tonna mart aszfaltból 250 tonna jut e célra.

Tiszavárkonyban legnagyobb gondot az Újszászi Takarékszövetkezet helyi fiókjának átszervezés miatti bezárása jelenti, ez azzal jár ugyanis, hogy a helyiek legközelebb csak Tószegen tudják felvenni a folyószámláról a pénzüket.

Szükség lenne egy bankautomata felállítására,

ez ügyben a polgármester már tárgyalásokat folytat a szövetkezet igazgatóságával.

K. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!