FRISSÍTVE/MÁV

2017.08.03. 15:20

Újraindult a vonatközlekedés a Cegléd–Abony–Szolnok vonalon

Az abonyi állomáson meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt nem működik teljes körűen a vonatforgalmat irányító technikai rendszer. A vonatközlekedés ideiglenesen szünetel a Cegléd–Abony–Szolnok vonalon. Az arra utazók hosszabb eljutási idővel számoljanak.

Az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják Cegléd–Abony–Szolnok között. A Záhony–Nyíregyháza–Debrecen felől Budapestre tartó InterCity vonatok Újszász felé kerülnek. Szolnok–Cegléd–Budapest viszonylatban vonat elmaradásokkal is számolni kell.

A vasúttársaság az utasok elnézését kéri. A kialakult helyzet miatt a MÁV-START a ceglédi, az abonyi és a szolnoki állomáson fokozott figyelmet fordít az utasok és a vonatpótló buszokra várakozók ivóvízzel történő ellátására – írja honlapján a Mávinform.

FRISS – 16:35

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon megjavították az abonyi állomás meghibásodott biztosítóberendezését. Újraindult a vonatközlekedés ezen a szakaszon – írja a Mávinform honlapján.

A menetrendszerű vonatközlekedés folyamatosan áll helyre. Az utasok minél előbbi elszállítása érdekében több vonat is megáll ezen a szakaszon. A feláras vonatok a jelentős késések miatt felármentesen igénybe vehetők a Cegléd–Abony–Szolnok viszonylaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!