Kultúra

2017.04.01. 17:38

Megkérdeztük olvasóinkat is a rendezvényről

Kíváncsiak voltunk, hogyan érezték magukat lapunk olvasói a Dallamos esték c. rendezvényen.

Joó Zsuzsa


Rockenbauerné Lendvai Ágnes: – A férjemmel vagy a barátnőmmel szoktunk járni a Dallamos estékre. A most fellépő testvérpárt, Karcagi Nagy Zoltánt és Andyt láttam már korábban is. A mostani Dallamos estékben nekem a legjobban az tetszett, hogy bemutatták egy kicsit az Új Néplapot, és az előadás közben láthattunk régi fotókat is.

Hódi István: – Nagyon elégedett vagyok a műsorral, tökéletes a szervezés, minden nagyon a helyén van. Újvári Marika előadása különösen tetszett, hogy bement a közönség sorai közé, vidám történeteivel szórakoztatta, megnevetette a nézőket. A kivetítésnek is nagyon örültünk, jó viszontlátni a régi dolgokat, milyen volt sok évvel ezelőtt ez az újság.

 

 

Nagy Balázsné: – Évek óta járunk a Dallamos estékre, barátnőmmel, sógornőmmel jövünk, mindig jól érezzük magunkat. Újvári Marika nekem újdonság volt. Ha tehetjük, máskor is itt leszünk, örülünk a lehetőségnek. Az újságot azóta forgatjuk a férjemmel, mióta megesküdtünk, nekem reggel az az első, hogy felhozom a lapot, megfejtem a rejtvényt.

 

 

Kálmán Dániel: – Nem ez az első alkalom, hogy eljöttünk a Dallamos estékre, kitűnően éreztem magam most is. Szeretnék gratulálni a szervezőknek, és kívánom, hogy minél gyakrabban rendezzenek hasonló eseményeket! Imádnivaló volt minden előadás, az én szívemhez a magyar nóták állnak a legközelebb, ezeket bármeddig tudnám hallgatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!