Határozott álláspont

2023.10.08. 18:52

Varga Judit: Brüsszelben változásra van szükség! (videó)

A fideszes országgyűlési képviselő közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben részletesen beszél arról, hogy a Migrációs Paktum utolsó elemének végleges szövegét a szavazás előtt öt perccel osztották ki a résztvevőknek egy uniós tárgyaláson és mindösszesen összesen 13 percet szántak annak a megtárgyalásására.

MW

Varga Judit, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke a budapesti Next Generation is Female konferenciáról tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2023. szeptember 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Brüsszel hatalmasat téved, ha továbbra is kitart a migrációt elősegítő lépések mellett

 – mondta Varga Judit a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Szerinte az illegális bevándorlás jelenti ma a legnagyobb kihívást Európában, hiszen a legalapvetőbb értékeinket és eredményeinket kockáztatja.  

Ellehetetleníti az Unión belüli szabad mozgást biztosító schengeni határok fenntartását. A bevándorlók nagy száma miatt pedig a közbiztonság, az emberek mindennapi jóléte kerül veszélybe

 – folytatta a politikus

A fideszes országgyűlési képviselő elmondta, hogy: 

Mindennaposak a támadások, az embercsempész bandák pedig egyre szervezettebbek, és az is előfordul, hogy száz-, kétszáz tagú csoportok próbálnak betörni Európába a magyar határon keresztül.

A politikus kiemelte, hogy

miközben felfegyverzett migránsok naponta lövöldöznek a déli határkerítésnél, Brüsszel egyetlen fillérrel sem támogatja a határvédelmünket. Szerinte ez már a józan ész határán is túl megy, ezért lenne fontos jövőre változást elérni Európában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában