Elismerés

2024.03.24. 17:55

Amerikából kapott dicséretet a magyar kormány

„Magyarország a példa arra, hogy minden országnak elsősorban a saját polgáraiért kell tennie” – véli a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának alelnöke a Mandiner szerint.

MW

Orbán Viktor kormányfő (b) és Donald Trump korábbi amerikai elnök, republikánus elnökjelölt

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nathan Berger, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának alelnöke szerint Magyarország a jobboldali gondolkodás egyik európai fellegvára, amely sikeresen áll ellen a Brüsszelből és Washingtonból érkező baloldali eszméknek – árulta el a Hungarian Conservative-nak adott interjújában.

Magyarország a példa

Meglátása szerint Orbán Viktor miniszterelnök elkötelezettsége a magyar identitás megújítása, megerősítése és a jobboldali közösség támogatása iránt méltán érdemel tiszteletet.

Magyarország a példa arra, hogy minden országnak elsősorban a saját polgáraiért kell tennie.

Nathan Berger szerint az is kiemelkedő eredmény, hogy a trianoni békeszerződést követően hazánk újra kapcsolatokat ápol a határon túl élő magyarokkal. 

Sokat tanulhatunk arról, hogyan lehet a közösséget ápolni, hogyan lehet olyan politikát folytatni, amely a helyi családokat helyezi előtérbe

 – árulta el a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának alelnöke.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában