Galériával

2019.12.31. 14:15

A Rácz Acélművek nyerte az idei teremfoci Téba Kupát Jászapátin

A jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakképző Iskola diáksport egyesülete és a TÉBA Tüzép közös szervezésében december 29-én immár tizenkettedik alkalommal rendezték meg a TÉBA Kupa évbúcsúztató teremlabdarúgó tornát.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A „labdarúgók év végi ünnepnapjának” ezúttal is az iskola tornacsarnoka adott otthont. Urbán Ferenc testnevelő tanár, szervező elmondta, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a tornán rendszeresen résztvevő csapatok mellett mindig vannak újabb jelentkezők, ezért képes évről évre megújulni a rendezvény. Hozzátette, hogy a tornára több fiatalokból álló csapat is benevezett a rutinos, évek óta együtt játszó csapatok mellett, így megmutatkozott a fiatalság frissességének az előnye.

A játékosok a Jászság több településéről, valamint az ország távolabbi pontjairól, így például Ceglédről, Újszászról, Budapestről, Diósgyőrből és Gyöngyösről érkeztek.

– A mérkőzések reggel nyolc órakor kezdődtek, két csoportban négy-négy csapat mérte össze tudását. Az összecsapások délután két kupában folytatódtak, a Széchenyi Kupában csoporteredmények alapján döntötték el a helyezéseket. Az elődöntők legjobb négy gárdája a Téba Kupában küzdött meg egymással. Az idei torna nagy meglepetése, hogy egy fiatalokból álló együttes, a Rácz Acélművek csapata megdöntötte a kilencszeres bajnok Eurotrans győzelmi sorozatát – tudtuk meg Urbán Ferenctől.

A díjakat Szőllősi Zoltán és családja adta át, a rendezvényt a helyi önkormányzat és számos helyi vállalkozó támogatta.

 

A Széchenyi Kupa eredményei:

1. RD Stílus

2. Téba Beton

3. Másnaposok

A Téba Kupa eredményei:

1. Rácz Acélművek

2. Király SZE

3. Eurotrans

4. Téba Tüzép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában