Tippek a Tündérszépek fotózáshoz

2024.03.19. 09:00

Semmiképpen se hagyd otthon a fürdőruhát! - videóval

Még javában tart a jelentkezési időszak a Tündérszépek szépségversenyre. Az idei első fotózás tapasztalatairól Nagy Balázs fotóriporterünket kérdeztük.

Pakainé Pusztai Nóra

Nagy Balázs fotóriporterünk már második alkalommal fotózza a Tündérszépek verseny jelentkezőit. Bár a portréfotózás más látásmódot igényel, mint a mindennapi munka, mégis szívesen dolgozik a hölgyekkel.

Tündérszépek, Nagy Balázs, fotózás, Csillag Emma
Csillag Emma elégedett volt a Nagy Balázs által készített fotókkal
Fotó: Hutter Zsófi

– Sikeresnek gondolom a fotózást, az elégedettségemhez nagyban hozzájárul a stáb többi tagjának segítsége és a stúdió jó hangulata – mondta Nagy Balázs.

A Tündérszépek jelentkezői először Kummer-Gál Kata székébe ültek le, ahol smink és haj készült. A szakemberekkel újságírónk és online szerkesztőnk is azon dolgozik, hogy a lányok a legjobb formájukat hozzák a fényképezőgép előtt.

Tapasztalatainkat összegyűjtve fontos tanácsként fogalmaztuk meg, hogy a Tündérszép szépségverseny jelentkezői felkészülten érkezzenek, amennyiben lehetséges alkalmi, sportos öltözetből több szettet válogassanak össze, a helyszínen mi majd segítünk a legideálisabb kiválasztásában.

– És természetesen a fürdőruha se maradjon otthon! – javasoljuk.

A fotózás és a verseny előtt interjúkat készítünk a jelentkezőkkel, így mindenképpen érdemes átgondolni azokra a kérdésekre a választ, hogy miért jelentkezett vagy éppen mi a célja a versennyel a Tündérszépnek.

Ismét keressük az ország legszebb lányait!

A Tündérszépek szépségverseny országos döntőjébe a régiók győztesei jutnak tovább, összesen 22 lány közül a szakmai zsűri választja ki a helyezetteket szeptemberben. A főnyeremény egy éves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak április 21-ig tart.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!