Kék hírek

2020.09.17. 14:39

Autó utánfutóval és kerékpáros kerékpárossal ütközött a megyében

A megye rendőrei szerdán nyolc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

police.hu

Forrás: police.hu

Fotó: Picasa

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Fotó: police.hu

Egy jászladányi lakos közlekedett Újszász irányából Zagyvarékas felé 2020. szeptember 16-án 5 óra körül. A sofőr haladása során nekiütközött a vele azonos irányba tartó mezőgazdasági vontató pótkocsijának. A baleset során a személygépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy kerékpáros közlekedett Szolnokon a Városmajor út irányából a Várkonyi tér felé 2020. szeptember 16-án 7 óra 15 perc körül. A kerékpáros haladása során nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének, folyamatosan balra tartott, ami során nekiütközött egy másik biciklisnek. A baleset következtében a kerékpárosok – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában