baleset

2021.11.13. 07:43

A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre egy autó Jászdózsánál

Az autó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Személyi sérüléssel járó baleset történt november 12-én, a kora délutáni órákban Jászdózsa külterületén, az esetről akkor röviden beszámoltunk. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy nagykátai férfi közlekedett teherautóval a 3229-es számú úton, Tarnaörs felől Jászdózsa irányába. Haladása során a Vámosgyörk-Szolnok vasútvonal kereszteződéséhez érve a vasúti átjárót biztosító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, és összeütközött az ott közlekedő vonatszerelvénnyel.

A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre az autós
Fotó: Police.hu

A baleset következtében a teherautót vezető 58 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányságon a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában