Kábítószer kereskedelem

2023.04.11. 17:25

Amolyan családi vállalkozásként, három helyszínen árulta a drogot egy szolnoki pár - videóval

A Szolnoki Járási Ügyészség kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat egy 32 éves nővel, és élettársával szemben.

P. P. N.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A vádirat szerint a 32 éves szolnoki nő 2017 nyarától egészen elfogásáig, 2022 nyaráig árulta a herbál és a crack elnevezésű új pszichoaktív anyagokat, s azokat három szolnoki ingatlanban értékesítette.

A fiatal nő a herbált 500, illetve 1.000 forintos adagonkénti áron, míg a crack-et 1.000, illetve 3.000 forintos adagonkénti áron értékesítette rendszeresen visszajáró vevőinek.

A kábítószer-kereskedelembe 2021 decemberétől a nő 26 éves élettársa is bekapcsolódott, aki az anyagok kiadagolásában, a készpénz vevőktől való átvételében, és azok kiszolgálásában is részt vett.

A szolnoki nő, rendszeres haszonszerzésre törekedve, bűncselekményével legalább 4.857.500.- forint bevételre tett szert.

Az ügyészség a vádiratában börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására, és a közügyek gyakorlásától való eltiltásra tett indítványt a vádlottakkal szemben, továbbá indítványozta, hogy a bíróság rendeljen el vagyonelkobzást a nő gazdagodása erejéig.

Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság fog döntést hozni.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában