EGYRE TÖBB BABA SZÜLETIK

2018.02.08. 10:28

Tavaly született babákat köszöntöttek Kunszenten

Tavaly született babákat köszöntöttek nemrégiben Kunszentmártonban.

Joó Zsuzsa

A Debreceni családot is köszöntötte a polgármester

Forrás: Beküldött fotó

Wenner-Várkonyi Attila polgármester két éve döntötte el, hogy minden évben „hivatalosan” is kunszenti lakosokká fogadja az elmúlt esztendőben született kisgyermekeket.

Tavaly hetvennyolc baba látta meg a napvilágot a városban, szüleik személyre szóló meghívót kaptak a rendezvényre. A legifjabbak „Kunszentmárton” feliratú partedlit és oklevelet, szüleik desszertet és egy üveg bort kaptak ajándékba. Boldog István országgyűlési képviselő pedig egy szál fehér rózsával lepte meg az édesanyákat.

Az utóbbi éveket tekintve egyre több gyermek születik a városban. Tavalyhoz képest most is kilenc babával többen jöttek világra. A városvezetés reméli, a későbbiekben is marad a növekvő tendencia.

A Debreceni családot is köszöntötte a polgármester
Forrás: Beküldött fotó

Wenner-Várkonyi Attila polgármester hozzátette, heteken belül újabb köszöntést szervez a polgármesteri hivatal. Ezen a napon azoknak a fiatalokat gratulálnak, akik 2017-ben töltötték be tizennyolcadik életévüket, azaz tavaly lettek nagykorú kunszentmártoni lakosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában