JÁSZFÉNYSZARU

2018.09.17. 16:30

A gyermekfejlődésről tartottak konferenciát Jászfényszarun

Szülőknek és szakembereknek egyaránt szólt a gyermekfejlődés sajátosságait bemutató és elemző konferencia Jászfényszarun.

Banka Csaba

A Petőfi Sándor Művelődési Házban szombaton megtartott tanácskozást az eltérő fejlődésű gyerekek terápiás ellátását célul tűző BHRG alapítvány, a művelődési ház munkatársai, a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság közösen szervezte, az önkormányzat támogatásával.

„A gyermek maga a csoda” címet viselő rendezvényen gyakorló szakpszichológus, gyógypedagógus, gyógytestnevelő tanár, látásszakértő, logopédus, illetve pedagógus foglalta össze tevékenységének eredményeit a gyermekek fejlődését befolyásoló külső és belső tényezőkről.

A résztvevők megismerkedhettek a Jászfényszarun megvalósult egyéni és kiscsoportos mozgásterápiával, a megismerésen alapuló fejlesztőmunkát magában foglaló mintaprogram tapasztalataival. A szervezők célja volt olyan lehetőségeket bemutatni az érdeklődőknek, amelyekkel a mindennapok nevelőmunkáját is segítheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában