MARTFŰ

2018.12.05. 13:52

Sülyi Károly gyógyulásáért koncerteznek a magyar nótaénekesek

Jótékonysági koncertet tartanak a magyar nótaénekesek a martfűi színházteremben. Ez alkalommal kollégájuknak, Sülyi Károlynak ajánlják fel a bevételt.

Joó Zsuzsa

Ezúttal Sülyi Károly javára énekelnek a szakma nagyjai.

Fotó: Mészáros János

Nagyon sokan tudják, hogy Sülyi Károly énekes több éve betegséggel küzd. Idén január óta mankóval jár, júliustól gipszbe került a lába. Évek óta kitartással, hatalmas erővel és hittel harcol a gyó­gyulásáért.

A kollégák konkrétan azért fogtak össze, hogy megteremtsék Sülyi Károlynak a műtéthez és az azt követő felépüléshez szükséges pénzt. Volt, aki anyagilag és volt, aki a fellépti díjáról való lemondással támogatta a művész urat.

Egy jótékonysági koncertet már tartottak Tiszaföldváron, ahol Csík József, Kolostyák Gyula, Monzinger Ferenc, Drágán Lajos és Szabó Eszter lépett fel, és fejezte ki segítő szándékát. A következő nótaműsor december 8-án 15 órakor kezdődik a martfűi színházteremben, ahol Újvári Marika, Kolostyák Gyula, Monzinger Ferenc, Drágán Lajos és Szabó Eszter lép fel.

Ezúttal Sülyi Károly javára énekelnek a szakma nagyjai.
Fotó: Mészáros János

Az énekeseket Rácz Aladár és zenekara kíséri.

Sülyi Károly ezúton köszöni azt a sok szeretetet, amit kap a közönségétől, hiszen ez még jobban erősíti hitét a nehéz percekben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában