KARCAG

2019.01.05. 09:27

A felújítások idején sem szünetel a szakrendelés a karcagi kórházban

– Felújítási munkák folynak a karcagi Kátai Gábor Kórház szakrendelői részében – mondta Nagyné László Erzsébet főigazgató.

Daróczi Erzsébet

– Bár a szakrendelői részen a földszinten és az első emeleten több rendelő le van zárva paravánnal, de ez mégsem jelenti azt, hogy a járóbeteg-szakrendelés szünetelne – mondta a vezető.

– Egy uniós forrásból támogatott pályázatunk lehetővé teszi a járóbeteg-szakrendelés rendelőinek a felújítását. Ez folyamatos működtetés mellett valósul meg, így nagyon fontos, hogy ez idő alatt sem kell a betegeknek más kórházba átmenniük.

– Tart a tüdőgondozó szakrendelés, az emeleten a gyermekgyógyászat, urológia, diabetológia felújítása, ezen rendelők ideiglenes helyen működnek. A rendelők visszaköltözése után lezárunk egy másik részt és ott folytatódnak a munkák. Természetesen a felújítás alatt azok a rendelések is folyamatosan működnek majd a kórházban.

– A rendelések pontos helyszíneiről a rendelőkben és a kórház honlapján tájékoztatjuk a területi ellátási kötelezettségünkhöz tartozókat – mondta Nagyné László Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában