Tiszaszentimre

2019.06.02. 17:30

Megvalósult a régóta várt sportfejlesztés Tiszaszentimrén

Nem várhatott tovább a tiszaszentimrei sportegyesület elavult, régi öltözőjének felújítása. Hazai forrásból és önkormányzati támogatásból végre megújulhatott az épület.

Ujvári László

Június elsején került sor a korszerű sportöltöző ünnepélyes átadására. A negyven milliós támogatás mellé további három millió forint önerőt társított az önkormányzat. Ennek köszönhetően kívül-belül teljesen megújult és bővült az ingatlan.

Kialakítottak egy játékvezetői irodát, megújultak a hazai és vendég öltözők, valamint a hozzájuk tartozó vizesblokkok, szociális helyiségek. Új tetőt kapott az épület, továbbá egy nagy nyitott teraszt alakítottak ki.

A folyamatos fejlesztések fontosságát hangsúlyozta Koczúrné Tóth Ibolya polgármester. Felidézte: korábban új lelátóval gazdagodott a sportpálya és nemrég sikerült a pálya karbantartásához szükséges gépeket is beszerezni.

Gratulált a fejlesztéshez F. Kovács Sándor a térség országgyűlési képviselője. Külön kiemelte, hogy a százhúsz igazolt sportolóval rendelkező Tiszaszentimrei KSE egy női labdarúgó csapattal is büszkélkedhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában