JÁSZAPÁTI

2019.08.06. 17:30

Helyettes háziorvos látja el a körzetet

A „Szívvel lélekkel” című életmódnapok zárórendezvényét tartották a minap a Pájer Antal Művelődési Házban.

Illés Anita

Az eseményen Pócs János országgyűlési képviselő méltatta a jászapáti praxisközösség munkáját. A Jászberényi Szent Erzsébet Kórház működését dr. Sinkó-Káli Róbert, megbízott főigazgató mutatta be az érdeklődőknek.

Farkas Ferenc polgármester tájékoztatta a lakosokat, hogy a második felnőtt háziorvosi körzet orvosa, dr. Pál István nyugállományba vonul, tartós helyettesítéssel biztosítják az ellátást. Így szeptembertől dr. Farády Zoltán háziorvos állandó helyettesként látja majd el a körzetben a háziorvosi feladatokat. Háziorvosokat továbbra is keresnek, hiszen hamarosan a harmadik körzet doktora is nyugdíjba vonul.

A praxisközösség szakmai vezetője, dr. Völgyi István elmondta, hogy mind a négy területi védőnői és a két nyugdíjba vonult fogorvos állását sikerült betölteni. A gluténérzékenységről Bakos Judit dietetikus informálta a jelenlévőket, akik egészséges péksüteményeket is megkóstolhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában