TISZAPÜSPÖKI

2019.09.16. 07:00

Új helyre költözik az orvosi rendelő

Bár az épület már készen áll, a háziorvosi szolgálat még nem kezdte meg működését Tiszapüspöki új egészségházában. Ennek az az oka, hogy az önkormányzat külön pályázatot nyújtott be új orvosi eszközök, felszerelések beszerzésére. A Magyar Falu Program segítségével kétmillió forintot nyertek erre a célra.

Molnár-Révész Erika

– Szerdán döntöttünk a beszerzésért felelős kivitelezőről, szeptember harmincadika az a határidő, ameddig le kell szállítania az új eszközöket. Ezzel megkezdődhet a háziorvosi szolgálat átköltöztetése az új helyére, hogy teljes mértékben átvehessük azt az új egészségközpontot, melyben nem csak a háziorvos rendel majd, hanem a védőnői és a családsegítő szolgálat is ott folytatja a működését – tájékoztatta hírportálunkat Bander József, Tiszapüspöki polgármestere.

Az egészségház felújítása, bővítése és berendezése összesen nyolcvanmillió forintba került, a helyiségek modernek, klimatizáltak, új nyílászárókat, burkolatokat és szigetelést kapott az épületegyüttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában