Ózongenerátorral köszönik meg a szolnoki kórházban dolgozók munkáját

A fertőtlenítésre szolgáló gépeket csütörtökön adták át a megyeszékhelyen.

Köllő Judit

Fotó: Nagy BalŠzs

Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke csütörtökön adott át a Hetényi Géza Kórház számára egy-egy ózongenerátort, melyet dr. Bene Ildikó megbízott főigazgató vett át.

– A COVID-19 járványügyi közgyűlések során ma már nincsen olyan ember, akinek ne lenne érintett valamelyik ismerőse a vírus tekintetében – nyitotta szavaival az átadót dr Kállai Mária.

– Ha egy ember kórházba kerül, akkor is nagy aggodalommal és féltéssel vagyunk iránta. Az, amit Jász-Nagykun-Szolnok megyében az összes egészségügyi dolgozó végez, azt gondolom, példaértékű. Nagyon nagy tisztelettel köszönöm a dolgozók alázatos munkáját, az erőt, tudást és becsületes munkavégzést, amit végeznek.

– Kívánjuk, hogy az itt dolgozók is egészségesen vészeljék át ezt az időszakot. Bízunk benne, ezek az eszközök hatékonyan támogatják a szokásos fertőtlenítési eljárásokat – folytatta a köszönetnyilvánítást Hubai Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában