közösségfejlesztés

2020.11.26. 11:30

Új szolgáltatásokat indítottak Jászladányon

A második komplex telepprogram első műhelyfoglalkozásán a szakemberek a projekt aktualitásait mutatták be a képviselő-testület tagjainak és a helyi intézmények munkatársainak.

Illés Anita

A kö­zelmúltban tartott rendezvényen Bertalanné Drávucz Katalin polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd Nyitrainé Kiss Katalin szakmai vezető részletesen ismertette a program célját, elemeit.

A közösségfejlesztés jelentőségéről Danku Orsolya közösségfejlesztő szakember tájékoztatta a résztvevőket. Elmondták többek között, hogy egyéni és családi fejlesztési tervek készítésével jelenleg folyamatban van az érdeklődők bevonása a programba. Ezenfelül elindult a mosási lehetőség a családsegítő szolgálat épületében, ahol automata mosógépet és szárítógépet biztosítanak a szegregált lakókörnyezetben, mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű embereknek – tájékoztatott Nyitrainé Kiss Katalin szakmai vezető.

Az eszközök használata és a rezsi díjmentes, a szolgáltatást igénylőknek a mosószert maguknak kell biztosítani a mosáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában