Szolnok

2021.02.22. 11:30

Egy rászoruló családhoz juttatják el a felújított berendezést

Apróságnak tűnik, de egyes háztartásban nagy segítség lehet egy jól működő villanybojler, ami például a fürdéshez a meleg vizet biztosítja.

P. Pusztai Nóra

Szabó László tette rendbe a régi villanybojlert

Fotó: Nagy Balázs

Szabó László, a Villany-szerelőSzolnok vállalkozás tulajdonosának életében nem idegen a jótékonykodás. Jelenleg egy vízmelegítő berendezés felújításán dolgozik, mely egy szolnoki rászoruló családhoz kerül.

– Szívesen segítek másoknak. A mostani ötlet az enyém volt, a munkát is vállaltam, az alkatrészeket a Kápolna villamossági szaküzlet ajánlotta fel – mesélte Szabó László. – Az egyik ügyfelem korszerűbbre cserélte bojlerét, leszereléskor elkértem, hogy a rendbetétele után a családsegítő szolgálattal egyeztetett háztartásba kerüljön – részletezte.

Szabó László tette rendbe a régi villanybojlert
Fotó: Nagy Balázs

– Első lépésként vízkőmentesítettem, majd minden elektromos alkatrészt kicseréltem – mondta a szakember.

Már a következő tárgy is megvan, amit ugyancsak olyan helyre juttatunk majd, ahol nagy szükség lehet rá. A vállalkozók egy felújításra váró, jó állapotban lévő elektromos sütőn dolgoznak a következőkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában