Galériával

2021.03.29. 07:45

Jótékony célt szolgál a kupakgyűjtő szív Tiszafüred főterén

Csatlakozva a népszerű trendhez, a Tisza-tó fővárosában is kihelyeztek egy kupakgyűjtő szívet, amely a környezettudatos szemléletformálás mellett jótékony célt szolgál.

Ujvári László

20210326_Tiszafüred_Jótékony célt szolgál a kupakgyűjtő szív Tiszafüred főterén_UL_ÚN

Lakossági felajánlásból kapott az önkormányzat egy kupakgyűjtő szívet Tiszafüreden. Az interneten szavazásra bocsájtották, hol kapjon helyet a piros szerkezet, a választás végül a város új főterére esett.

Az elmúlt hétvégén F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Ujvári Imre polgármester, Vargáné Balogh Irén alpolgármester, és a felajánló, Járdán Éva jelenlétében helyezték ki a kupakgyűjtőt. Az első teli szívet a Református EGYMI tiszafüredi tagintézményének ajánlotta fel a helyhatóság.

Gombamód szaporodnak a piros kupakgyűjtő szívek a Tisza-tó körül. Hónapokkal ezelőtt, még tavaly év végén Nagyiván nyitotta a sort, az elmúlt héten pedig Tiszafüred mellett Tiszaszőlősön, Tiszaderzsen és Kunhegyesen is kihelyeztek egyet-egyet. Úgy tudni, a következő hetekben további települések is csatlakoznak a felsoroláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában