Jászkunság

2021.03.15. 07:00

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink múlt héten

Hosszan tartó betegség után elhunyt dr. Hoffmann Imre, kamion és vonat ütközött össze Jászberényben, ököllel törte be a kirakatot egy férfi Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

20191019 Tiszavárkony Október 19-én Tiszavárkony Község Önkormányzata a "Történelmi emlékév a Korona és Kard tiszavárkonyi legendájának 960. évfordulója alkalmából" című rendezvényén ünnepélyesen felavatták és megáldották a Tiszavárkony külterület

Fotó: Kiss János

Türelemmel viselt, hosszan tartó betegség után március 10-én elhunyt dr. Hoffmann Imre nyugállományú tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium volt közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság volt főigazgató-helyettese.

Fotó: Kiss János

Baleset történt március 8-án kora délután Jászberény határában, a Felsőmező úton, egy vasúti átkelőnél. Egy kamion sofőrje későn észlelte a forgalomirányító készülék tilos jelzését és túl közel állt meg a sínpárhoz, így a neki balról érkező vasúti járműszerelvény a jobb oldalával nekiütközött.

Fotó: police.hu

Bár a koronavírus-járvány miatt bevezetett veszélyhelyzet idejére nem kell alkalmazni az avar- és zöldhulladék égetésének teljes tilalmáról szóló rendeletet, egyelőre még nem mindenhol tudják pontosan, mivel váltsák majd ki ezt a módszert. Cikkünkben annak jártunk utána, melyik település miben látja a megoldást a zöldhulladék felhalmozódása ellen.

A háziorvosoknál, kijelölt oltópontokon napi rendszerességgel zajlik a koronavírus-járvány elleni védőoltó-program. Csütörtökön a szolnoki Széchenyi városrészben, a háziorvosi 10. körzetben tájékozódtunk az oltakozás folyamatáról.

Fotó: Mészáros János

A Szolnoki Rendőrkapitányág garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy szolnoki lakos ellen. A 27 éves férfi Szolnokon, a Lovas István utcában az egyik ingatlan irodájának kirakatát ököllel betörte.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában