Támogatás

2021.03.31. 17:25

Négymillió forint értékű adományt kapott a jászberényi kórház

A frontvonalban harcoló egészségügyi dolgozók helytállását ismerte el a cégvezető.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Négymillió forint értékben adományozott vásárlási utalványt Babó Gábor, a Newergies Kft. ügyvezető igazgatója a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak. A cég fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, az egészségügyi dolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülését – hangzott el az adományátadás sajtótájékoztatóján szerdán.

Az eseményen Pócs János országgyűlési képviselő bemutatta a cégvezetőt, aki az elmúlt években a Jászság több településén napelemparkot hozott létre és energetikai programokat valósított meg. Példaértékűnek nevezte és megköszönte a vállalkozó felajánlását,

mellyel a kórház munkatársainak áldozatos munkáját ismerte el a járvány elleni küzdelemben.

– Jelen helyzetben a köszönet a hivatásukat megbecsüléssel és mérhetetlen önfeláldozással végző egészségügyi dolgozókat illeti, akik nap, mint nap túlteljesítik saját teljesítőképességüket – fogalmazott Babó Gábor, ügyvezető igazgató. Kiemelte, hogy cége az elmúlt években nagyon sok lehetőséget kapott a Jászságtól és befogadták az itt élő emberek, ezért kötelességének érezte, hogy a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben segítséget nyújtson a frontvonalban harcolóknak.

Ünnepélyesen adták át a felajánlott adományt Jászberényben
Fotó: Pesti József

Felajánlását Dr. Csiki Zoltán, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház főigazgatója, Dr. Besenyi Orsolya orvosigazgató és Halmai Eszter megbízott gazdasági igazgató társaságában vette át a cégvezetőtől.

– Ebben a komoly helytállást igénylő időszakban nap mint nap jelentős felajánlások érkeznek a kórházi dolgozók részére. Mindannyiunk számára fontos a szeretet és a megbecsülés – mondta Dr. Csiki Zoltán, aki köszönetét fejezte ki az újabb adományért.

Minden dolgozó egyenlő mértékben kap a vásárlási utalványokból.

Kiemelte, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóságtól folyamatosan érkeznek eszköztámogatások a jászberényi kórházba, melyek a járvány elleni küzdelmet segítik. A jászsági vállalkozások részéről is rendszeresen kapnak adományt. A megfeszített munka mellett ez egy komoly visszajelzés a kórházi dolgozóknak, hogy munkájukat elismerik – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában