ételadomány

2021.05.04. 07:00

Meglepték az egészségügyi dolgozókat Jászberényben

Saját készítésű süteményekkel és ebéddel köszönték meg a mentősök munkáját Jászberényben.

Illés Anita

Az iskola süteményt adományozott a berényi mentősöknek

Fotó: Pesti József

A Szolnoki SZC Klapka György Technikum és Szakképző Iskola oktatói és tanulói saját készítésű finom süteményekkel és ebéddel lepték meg az egészségügyi ellátásban dolgozókat Jászberényben. Pénteken az iskola vezetősége boldogsághormont bőségesen tartalmazó édességcsomagot adott át a Jászberényi Mentőállomás dolgozóinak.

– A Szolnoki Szakképzési Centrum jótékonysági akciója adta az ötletet a kezdeményezéshez. Felnőtt cukrásztanulóink a szakmai vizsgára készülve összekötötték a kellemeset a hasznossal, és Bódiné Bagi Éva oktató segítségével harmincöt doboz süteményt állítottak össze a jászberényi mentősöknek – mondta az eseményen Tamás Zoltán igazgató. Az intézmény nevében köszönetét fejezte ki a mentősöknek áldozatos munkájukért, helytállásukért. A felajánlást Pócs Márton, a mentőállomás vezetője vette át, majd bajtársai nevében megköszönte a támogatást.

Az iskola süteményt adományozott a berényi mentősöknek
Fotó: Pesti József

Az iskola jótékonysági akciója szombaton a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház udvarán folytatódott, ahol hatvan adag ebédet adtak át a kórház koronavírus-osztályán dolgozók részére, melyet a Klapka felnőtt szakácstanulói készítettek. Szabó István séf irányításával erdei gyümölcslevest főztek túrógombóccal. Második fogásként pedig majonézes zöldbabsaláta tanyasi csirkecombbal, valamint brokkolival töltött sertésszűz volt a menüben. Természetesen a desszert sem maradt el, a csupa csoki szeletet Gondán Milán készítette.

Az adományt dr. Csiki Zoltán, a kórház főigazgatója vette át, aki kollégái nevében megköszönte a gondoskodást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában