Ezen a napon

2021.06.27. 14:00

Ez történt a Jászkunságban az elmúlt 5 évben június 27-én

Hosszabb kihagyás után úgy döntöttünk, ismét szemezgetünk régi cikkeink közül, és megmutatjuk, miről írtunk az elmúlt években.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

2020. 06. 27.

Megyeszerte megnyitották kapuikat a művelődési házak

A napokban országszerte megnyitottak a művelődési házak. A megyebeli települések intézményei szintén tárt kapukkal várják a látogatókat. A legtöbb helyen újraindultak a csoportfoglalkozások, hamarosan a különböző programokat is megrendezik. Hogy melyik intézmény mivel készült az újranyitásra, azt IDE kattintva elolvashatja.

 

2019. 06. 27.

Smile, a kis tacskó a mentőkutyák egyik legjobbja

Ismerősen cseng ez a név? Ha ismeri a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoport keresőkutyáját, akkor azért olvassa el róla szóló cikkünket, ha nem, akkor pedig azért. Megéri.

 

2018. 06. 27.

191 km/órával kapcsoltak le egy fiatal férfit a 4-esen

A 24 éves tiszaszőlősi férfi ezzel a sebességtúllépéssel valós veszélyhelyzetet teremtett mind maga, mind más közlekedő számára. De hogy pontosan hol is történt az eset, azt IDE kattintva megtudja.

2017. 06. 27.

Nagymértékben drágultak Szolnokon is a panellakások

Ha összehasonlítaná a mostani ingatlanárakkal, kattintson IDE és megteheti.

 

2016. 06. 27.

Ötven kilót fogyott a fiatal nő pirulák nélkül

A szolnoki Fülöp Orsolya bebizonyította, hogy „akarással” sok mindent el lehet érni: az édesanya közel félszáz kilót fogyott, hogy végre mosolyogva tudjon a tükörbe pillantani. Hogy csinálta? Cikkünkből kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában