JÁSZKUNSÁG

2021.07.02. 15:00

Belépőjegyeket kaptak a kórházi dolgozók a Tisza-tavi Napokra

Háromszáz darab belépőjegyet ajánlottak fel a Tisza-tavi Napok nevű programsorozat szervezői a megye kórházi dolgozóinak. A belépőket Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke adta át pénteken a Megyeházán Piroska Miklósnak, a Hetényi Géza Megyei Kórház és Rendelőintézet főigazgatójának.

Molnár-Révész Erika

A jegyeket Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke,(jobbra) Borbás Zoltán alelnök (balra) adta át Piroska Milkósnak a Hetényi Géza Kórház főigazgatójának (középen)

Fotó: Nagy Balázs

– A betegek ápolása, majd később a tömeges oltások lebonyolítása mind olyan szervezettséget, koncentrációt és szakszerű munkavégzést igényelt, amely nélkül nem állhatnánk ma itt, és ez a rendezvény sem jöhetett volna létre. A Tisza-tavi Napok a térség egyik legnagyobb programsorozata, a jövő hétvége már a nyári főszezonra való felkészülés jegyében zajlik. A térség szolgáltatói tárt karokkal várják azokat a vendégeket, akik a Tisza-tavat választják a pihenésre, kikapcsolódásra. Mi ezt a lehetőséget szeretnénk felajánlani az egészségügyben dolgozók számára – mondta Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke.

A háromszáz darab jegyből létszámarányosan hatvanat a karcagi Kátai Gábor Kórházban, negyvenötöt a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban, harmincötöt a szolnoki MÁV Kórházban, húszat a Mezőtúri Kórházban, száznegyvenet pedig a Hetényi Géza Megyei Kórházban osztanak szét az intézményvezetők.

– A megyei önkormányzat jóvoltából több alkalommal volt már szerencsénk hasonló felajánlásokat átvenni és élni a lehetőségekkel. Minden egyes, korábban felajánlott jegy elfogyott. Az egészségügy terhelésének eredménye, hogy igény van kollégáim körében a kikapcsolódásra – köszönte meg a lehetőséget a kórházi dolgozók nevében Piroska Miklós főigazgató.

A Tiszafüreden július hetedikén kezdődő és július tizenegyedikéig tartó Tisza-tavi Napok programsorozat ismert fellépőkkel, koncertekkel, bemutatókkal várja majd az érdeklődőket.

A jegyeket Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke,(jobbra) Borbás Zoltán alelnök (balra) adta át Piroska Milkósnak a Hetényi Géza Kórház főigazgatójának (középen)
Fotó: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában