galériával

2021.07.18. 10:56

Egy év kihagyás után újra Kárásznap volt Tiszaderzsen

Egy év kihagyás után rendezték meg újra a tiszaderzsi Kárásznapot, szám szerint a tizenkettediket. Finom illatok és jó idő várta a templom melletti sportpályára kilátogatókat.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

A színpadon helyi és környékbeli művészeti csoportok, és kisebb-nagyobb koncertek váltották egymást. Mind a létszámon, mind a hangulaton érződött, hogy nagyon várták az idei Kárásznapot. A koronavírus-járvány egy több mint egy évtizedes hagyományt szakított meg tavaly, hiszen a járványügyi korlátozások miatt 2020-ban elmaradt a tiszaderzsi falunap.

- Emlékszem még az első Kárásznapra, mikor egy pótkocsi platója volt a színpad, de a jó hangulat akkor is adott volt, és azóta nem változott – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője. – Elismerésre méltó az a fejlődés, amin az elmúlt években átment ez a program, akárcsak maga Tiszaderzs. Egy fejlődő község, amely egyre népszerűbb a turisták körében is – húzta alá F. Kovács Sándor.

A környező településekről is sokan látogattak el Tiszaderzsre, MC Hawer és a Tekknő, az Irigy Hónaljmirigy, az UFO együttes, és a Zanzibár koncertje szórakoztatta a résztvevőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában