ingatlanajánló

2021.09.18. 19:58

Moduláris házak a megyében? Már nem csak utópia!

Bár az átlagember még talán óckodik a mobil- és moduláris épületektől, kezd kialakulni az a réteg, aki már ebben látja a jövője zálogát. A “small housing” és a tetszés szerint alakítható, LEGO-ra emlékeztető otthonok trendje elérte hazánkat is. Van egy kis földje, de nincs hol megpihenni rajta? Vagy szeretne egy vendég házat a családi mellé a telekre? Így tudja a leggyorsabban megoldani a kérdést! Ízelítő képek egy izgalmas projekt kapcsán, most!

 

“Eladó: Rövid nyolc-tizenkét hetes kivitelezési idővel, húsz év teljes körű garanciával új építésű 27 nm2 -es moduláris házak. [...] A formabontóan egyedi falszerkezeti struktúráknak köszönhetően messze meghaladják a hatályos energetikai előírásokat. A házak passzívközeli, illetve kisebb ráfordítással teljesen passzívvá tehetőek. A beépítésre kerülő anyagok kilencven százaléka újrahasznosítható anyag.

Épületeink kiváló statikai tulajdonságainak köszönhetően rendkívül sokoldalúan alakítható, későbbiekben tetszőlegesen bővíthető, mivel moduláris, ezért akár több száz négyzetméter is tervezhető lakótérré vagy funkcionális épületté az Ön igényeire szabva. A szerződött partnerünk harminc év tapasztalatával ötvözi a klasszikus építészet alapelveit a 21. század klimatikus és energetikai kihívásaira választ adó jövőbe mutató technológiákkal. Házainkban mind a legmodernebb mind pedig a klasszikus fűtési rendszerek beépíthetőek, illetve tetszés szerint kombinálhatóak a felhasználó igényeinek megfelelően. Ajánljuk nyaralónak ,irodának. Remek megoldást kínál több generáció együttéléséhez is. Tetszés szerint bővíthető terasszal,pergolával. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában