galériával

2021.09.18. 17:00

Új bölcsőde épül Kisújszálláson

Az önkormányzat sikeres pályázata révén 520 millió forintból új, 52 férőhelyes bölcsőde építése kezdődhetett a városban.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Az építkezés jó ütemben halad. Szombaton régi hagyományt elevenítettek fel a városvezetők és a kivitelezők: az épület tetőszerkezetének elkészülése okán annak legmagasabb pontjára bokrétafát állítottak.

Az ünnepségen Tatár Zoltán alpolgármester számolt be a projektről, melynek révén az új bölcsődében négy csoport számára biztosítanak majd kényelmes elhelyezést, minden csoportszoba teraszkapcsolatos lesz. Az épületben helyet kap egy új főzőkonyha a kiszolgáló egységek mellett, de parkoló és játszóudvar is készül.

Hubai Imre közgyűlési elnök és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő is elismeréssel szólt a beruházásról, mely két új munkahelyet is teremt majd jövő ősztől. A beszédek után a vendégek felszalagozták azt a bokrétafát, amit a tetőre a kivitelező képviselője helyezett el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában