Jó hír

2021.10.15. 18:50

Ismét van meleg víz és fűtés a szolnoki Széchenyi városrészben

A szakemberek megjavították a meghibásodott csövet.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Csütörtökön éjszaka elhárították a hibát, megjavították a meghibásodott csövet, így pénteken hajnaltól ismét rendszerbe állították a melegvíz-szolgáltatást a Széchenyi városrészben – tájékoztatta hírportálunkat a térségben az elmúlt napokban újonnan megbízott távhő-szolgáltató MVM OTSZ Zrt. illetékese.

Elmondta, a helyreállított rendszer feltöltése pénteken reggeltől megkezdődött, a melegvíz-szolgáltatás folyamatosan elindult. Mivel 15-én hivatalosan a fűtés-szezon is megkezdődött, így ez a szolgáltatás is biztosítottá vált a lakosság részére. A társaság ezúton is elnézést kér a kényelmetlenségekért és köszönetet a megértésért.

Mint ismeretes, a váratlanul keletkezett meghibásodás miatt a városrész közel ötezer lakását érintve az elmúlt két napban nem volt meleg víz és fűtés.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/penteken-mar-a-szechenyi-varosreszben-is-felmelegedhetnek-a-radiatorok-3932060/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szoljon&fbclid=IwAR3IEb52NCCKTtXStU8TVmF_Dn3yY_fNh4MgyMzuCPh3xFy4I6rzUIIywlo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában