Jászkunság

2021.12.20. 14:00

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Halálos baleset Törtelnél, átadták az M44 gyorsforgalmi út Lakitelek és Tiszakürt közötti szakaszát, és az új tiszaugi hidat, két autó ütközött össze Szolnoknál – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Az autó sofőrje kirepült az ütközést követően a járműből

Forrás: Donka Ferenc

Egy abonyi férfi közlekedett autójával, amikor egy balra ívelő kanyar után a csúszós útról lesodródott, és fának ütközött. A 32 éves sofőr biztonsági öve nem volt bekötve és kirepült az autóból. Járműve alá szorult, ahonnan a tűzoltók emelték ki, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset miatt több órára teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Egy újszászi lakos közlekedett személyautóval Szolnok irányába december 18-án a délelőtti órákban. A sofőr haladása során, egy előtte közlekedő jármű előzésébe kezdett, azonban nem észlelte, hogy a mögötte haladó autós az előzést már megkezdte, ami miatt összeütköztek.  A hátul haladó jármű az ütközést követően a menetiránya szerinti bal oldali árokba borult.

Forrás: police.hu

Egy zagyvarékasi lakos közlekedett személyautóval Szolnokon, a Bartók Béla úton a Széchenyi körút irányába december 16-án a délelőtti órákban. A sofőr egy útkereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni, azonban az Állj! Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla figyelmeztetése ellenére nem adta meg az elsőbbséget a védett úton érkező járműnek és összeütköztek.

Forrás: police.hu

Ünnepélyes keretek között december 15-én, szerdán adták át a forgalomnak az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt közötti szakaszát és az Európában egyedülálló új tiszaugi hidat, amely hazánk negyedik négysávos közúti Tisza-hídját. A tervezett 125 kilométeres hosszából eddig 100 kilométer készült el. A most megvalósult 10 kilométeres szakasz ékköve az 556 méter hosszú Tisza-híd, melynek szerkezete Európában is egyedülálló.

Balról: Juhász Zoltán, Herczeg Tamás, Dankó Béla, Lezsák Sándor, Mosóczi László, Boldog István, dr. Kovács József és Varga Antal, a Duna Aszfalt Zrt. ügyvezetője

Fotó: Lehoczky Péter

Egy fiatalkorú fiú december 11-én este Tószeg belterületén a kihelyezett, tartóállványokon álló település nevéből a G betűt lerúgta, majd távozott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállították a fiatalt a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a fiút, aki nem tudott tettére magyarázattal szolgálni, az egy hirtelen ötlet volt.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában