Galériával

2021.12.13. 15:35

Oklevelet vehettek át az ügyintézők a szolnoki megyeházán

Mintegy negyvenen vehették át kormányablak-ügyintézői bizonyítványaikat hétfőn a megyeházán.

Hartai Gergely

Forrás: Nagy Balázs

Az átadóünnepségen beszédet mondott dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott, aki mondandójában gratulált az oklevelek megszerzéséhez, majd modern ügyintézési rendszerük működéséről adott számot. Kiemelte, a képesítést szerzett ügyintézők az integrált ügyfélszolgálatokon dolgoznak a jövőben.

– Tudni kell, hogy a kormányablakok a legdinamikusabban fejlődő szervezeti egységeink. Környékünkön az első ilyen helyszín tíz éve nyitotta meg kapuit a Kossuth téren. Akkor még 150 intézhető üggyel kezdte meg munkáját az intézmény – emlékeztetett.

Dr. Berkó Attila arra is kitért, hogy az idei esztendőben már tizennégy ügyféltér várja a lakosságot a megyében. Ez egyben azt is jelenti, hogy valamennyi járási központban található korszerű ügyintézési lehetőség.

– Mostanra háromezer fölött van azon ügyek száma, amelyeket kormányablakokban intézhetünk. Az elmúlt évek azt mutatják, hogy kiváló az ügyintézőink által elvégzett munka. Tevékenységükkel az állampolgárok is elégedettek, és lényegesen kevesebben vannak azok, akik nem így vélekednek. Köszönöm mindenkinek, hogy eredményes lehetett ez a képzés, és azt kívánom, hogy mindenki a legjobb tudása szerint lássa el feladatait. Jó munkát kívánok az elkövetkezendő évekre, évtizedekre! – összegezte gondolatait a megyei kormánymegbízott.

Az egyes járási hivatalok munkatársai az ünnepség végén vették át bizonyítványaikat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában