Jó hír

2021.12.20. 12:21

Rövid időn belül befejeződik az adósságrendezési eljárás Tiszatenyőn

Az önkormányzat jelenleg a nemrég megnyílt Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatait készíti elő.

Molnár-Révész Erika

Mező József polgármester

Forrás: Mészáros János

Már csak a Szolnoki Törvényszék döntésére várnak Tiszatenyőn, amely hivatalosan is megszüntetné a településen tavaly tavasz óta tartó adósságrendezési eljárást. Az önkormányzat abban bízik, ez napokon vagy két-három héten belül megtörténik.

– Ezért már dolgozunk a különböző pályázatokon, hiszen mire elbírálják és kihirdetik az eredményeket, Tiszatenyő addigra mentesülhet az adósságrendezési eljárás alól – mondta Mező József polgármester. 

Az önkormányzat jelenleg a nemrég megnyílt Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatait készíti elő.

– A belterületi utak rendbetételére nyújtanánk be támogatási kérelmet illetve egy, az idősek nappali ellátását biztosító intézmény építésére pályázunk mintegy százötvenmillió forint értékben. A Magyar Falu Program pályázatai kapcsán is megtettük az előszítő lépéseket, egyebek mellett az óvoda korszerűsítését és a faluház felújítását céloznánk meg. Emellett nagyon szeretnénk kiépíteni a szabadtéri színpadunk technikáját is – sorolta a terveket a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában